צור קשר עכשיו: 052-2628033
     
 
  אירועי  המרכז
  מתכונים  
  סיפורים מהקליניקה  
 
  מן העיתונות

תמונות 

מאמרים 

סרטונים 
 
 
ירקות מכילים שפע של ויטמינים, מינרלים נוגדי חימצון ואנזימים. חשוב לאכול ירקות בתחילת כל ארוחה כדי שהאנזימים שלהם יסייעו לפעולת העיכול וכדי למקסם את ספיגת הרכיבים שהם מכילים ומומלץ לאכול 8-12 מנות ירק ביום בכל הצבעים האפשריים- שני סלטים בשתי הארוחות העיקריות יענו על הצורך הזה בקלות. היכנסו למתכונים שלי וגלו רעיונות לסלטים מעניינים, טעימים ומזינים.
 

 
הצטרף לניוזלטר החודשי שלנו
 
ותיהנה בכל חודש ממידע חדש ובריא ומתכונים והמלצות לחיים בריאים יותר
 
 
 

פטריות ממולאות בפסטו

פטריות נחשבות למזון על כיוון שהן מכילות שפע של נוטריינטים: סלניום, אשלגן, גרמניום (מינרל  אנטי סרטני), סידן, ויטמיני C, B9, B3, B1, פוליסכרידים (רב סוכרים אנטי סרטניים), ובסיב בשם בטא גלוקן המשפעל תאים לבנים ללוחמה בתאי סרטן, הן עשירות בסיבים תזונתיים ודלות בקלוריות ובנתרן.

כדאי לאכול פטריות רק לאחר בישול/אידוי/אפיה כיוון שגדלים עליהן נבגים ועובשים שמזיקים לגוף ובעיקר למערכת העיכול.

רכיבים ( כ 8 מנות):

סלסילת פטריות שמפיניון
צרור עלי כוסברה/ עלי בזיליקום
2 כפות גרעיני חמנייה קלופים / צנוברים 
שליש כוס שמן זית
חצי כפית מלח הימלאיה
3 שיני שום

אופן ההכנה:

*מחממים מראש את התנור ל 180 מעלות
  1. שוטפים ומייבשים את הפטריות.
  2. שולפים את רגלי הפטריות, חותכים להן את הקצה (שהוא מעט "מלוכלך") וקוצצים דק.
  3. טוחנים את רכיבי הרוטב למחית חלקה.
  4. מערבבים את רגלי הפטריות הקצוצות עם המחית הירוקה.
  5. ממלאים כל פטריה בתערובת ומניחים על נייר אפיה אקולוגי בתבנית.
  6. אופים בתנור (הפטריות יגירו נוזלים) כחצי שעה עד לייבוש נוזלי הפטריות.


 
 
052-2628033  |  therapecr@gmail.com  
   
 
 
לייבסיטי - בניית אתרים