כפי שתראו אפשר להתקרר או להתחמם עם השייק הזה- הכל תלוי בטמפרטורת המים שתבחרו לשים, כך שתוכלו להתענג על השייק בכל עונה. ובלי יסורי מצפון בבקשה- קקאו הוא מזון על, בריא ומזין כל עוד לא שידכתם לו חלב או סוכר.

רכיבים (2-3 מנות):
6 כפות שבבי קקאו
4 כפות אבקת קקאו
4 תמרים
2 כפות צימוקים שחורים
2 כפיות תמצית וניל
קורט נדיב מלח הימלאיה ורוד דק
קורט אבקת צ'ילי חריף/קינמון (מתאים יותר לחורף כי אלו תבלינים מחממים)
חופן אגוזי קשיו (רצוי מושרים כשעתיים ורצוי לפתוח כל אגוז ולבדוק שלא מסתתרות בו חיות שונות...)
4 כוסות מים קרים או רותחים
2 כפות סירופ מייפל אמיתי/סילאן אורגני
2 כפיות מאקה
מעט אבקת קקאו- לגימור הסופי
אופן ההכנה:
לטחון הכל היטב בבלנדר ולמזוג לכוס מפנקת, לנפות אבקת קקאו מעל וללגום בהנאה